Όλες οι στρείδια μας είναι ωριμασμένες σε "claire", αυτές οι δεξαμενές που έχουν σκαφτεί στον πηλό, τροφοδοτούνται με θαλασσινό νερό κατά τη διάρκεια των υψηλών συντελεστών παλίρροιας.
Ρότορας με βίδα και παχύ πυρήνα, υποστηριζόμενος σε κάθε άκρο από ρουλεμάν σφαίρας σε ρόδες.
Σταθερός τριφύλλι και κινητές λεπίδες για την επίτευξη της κοκκομετρίας. Κάστρο σε σχήμα διπλού U, με ή χωρίς πλέγμα.
Αυτοματισμός και έλεγχος σε περίπτωση υπερφόρτωσης με αντίστροφη περιστροφή.
Για :
Ογκώδη αντικείμενα – Παλέτες
Πράσινα απόβλητα – Κλαδιά
Μπάλες από πλαστικό, χαρτιά, χαρτόνια
Μεταλλικά τσιπ – Σπασμένα κεραμικά
Οθόνη τηλεόρασης – Παρμπρίζ
Κλπ.
Παραδοσιακή προετοιμασία στο φούρνο: αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη και προθερμάνετε το φούρνο σας στους 7/240°C. Στη συνέχεια, μειώστε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 5/150°C (5) για να τοποθετήσετε την "κασόλα" σας για:
20 λεπτά για μορφή 1 μερίδας
45 λεπτά για μορφή 2 μερίδων
1 ώρα και 15 λεπτά για μορφή 4 μερίδων
Το πιάτο πρέπει να ζεσταθεί απευθείας στο βάζο στο μικροκύμα για 2 λεπτά στη μέγιστη ισχύ και να καταναλωθεί από το βάζο.
Λίπη: 8,9 γ
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 3,6 γ
Υδατάνθρακες: 6,2 γ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 0,6 γ
Πρωτεΐνες: 12 γ
Αλάτι: 0,63 γ
Ρίξτε το πιάτο σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας κατά διαστήματα ή ρίξτε το περιεχόμενο της κονσέρβας σε ένα κατάλληλο δοχείο και ζεστάνετε στο μικροκύματα για 2 έως 3 λεπτά στη μέγιστη ισχύ.
Λιπαρά: 1,1 γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0,3 γρ
Υδατάνθρακες: 8,4 γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 2,4 γρ
Ίνες: 0,7 γρ
Πρωτεΐνες: 7,7 γρ
Αλάτι: 0,70 γρ
Οι τηγανητοί πάτοι πάπιας σύμφωνα με τη συνταγή του Περικουρντίν είναι φτιαγμένοι από κρέας πάπιας, λίπος πάπιας και πολτό σκόρδου για μια κλασική και έντονη γεύση. Σερβίρονται κρύοι για περισσότερη γεύση, ιδανικά σε τοστ για ορεκτικό ή κατά τη διάρκεια του γεύματος, σε σαλάτα.